مدارک لازم جهت روادید بلند مدت دانشجویی

روادید بلند مدت دانشجویی:

منبع: http://www.ambafrance-ir.org/

برای تسلیم پرونده درخواست روادید تحصیلی، باید بین ساعت ۸ و سی دقیقه و ۱۰ و سی دقیقه صبح با تلفن ۰۹۳۳۴۵۴۶۸۵۳ تماس و برای بررسی وضعیت تحصیلی‌تان قرار ملاقات بگیرید.

پس از بررسی پرونده‌تان، قراری با بخش روادید مستقیماً گذاشته خواهد شد.

 

چنانچه خواستار اطلاعات درباره تحصیل در فرانسه هستید، می‌توانید با Espace Campus France در مرکز زبان فرانسه تهران با تلفن ۶۶۷۰۵۰۴۰ یا یا بخش همکاری و اقدام فرهنگی سفارت فرانسه (SCAC) با تلقن ۶۴۰۹۴۰۱۰ تماس بگیرید یا به سایت www.ambafrance-ir.org مراجعه کنید.

 

می‌توانید به سایت‌های www.iran.campusfrance.org و www.ambafrance-teheran-culture.com هم نگاهی بیندازید.

۱٫       یک فرم (اینجا را کلیک کنید) درخواست روادید درازمدت که به زبان فرانسوی یا انگلیسی تکمیل، امضا و تاریخ خورده باشد.

۲٫      یک عکس رنگی و جدید از چهره (بدون پوشش سر) در زمینه روشن (۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی‌متر) که چهره ۷۰ تا ۸۰ درصد آن باشد.

۳٫      گذرنامه

  • اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی و گذرنامه دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد و همراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود.
  • فتوکپی کلیه روادیدهای شنگن که تاکنون دریافت داشته‌اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

۴٫      سند هویتی شخصی: شناسنامه

۵٫      پرونده تحصیلی

  • شرح حال مختصر به فرانسوی یا انگلیسی
  • انگیزه‌نامه به فرانسوی یا انگلیسی
  • آخرین دانشنامه ایرانی همراه با ترجمه تأییدشده و ریزنمرات
  • سایر دانشنامه‌های دریافتی پس از پایان تحصیلات دبیرستانی
  • گواهی ثبت‌نام (یا پیش‌ثبت‌نام) در یک دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی دولتی یا خصوصی مورد تأیید دولت فرانسه. گواهی باید مهر و امضا شده، بر کاغذ سربرگ‌دار بوده، نام و نام خانوادگی‌تان، سال تحصیلی، تاریخ ثبت‌نام و تاریخ آغاز کلاس‌ها در آن قید شده و توسط اداره آموزش دانشگاه یا مؤسسه صادر شده باشد.
  • گواهی سطح زبان (DELF, TCF, TEF, TOEFL, IELTS,…).

۶٫      کارت پایان خدمت. تاریخ خدمت باید در کارت قید شده باشد.

۷٫      عنداللزوم گواهی کار و اجازه استفاده از مرخصی.

۸٫      اسناد مثبته تمکن مالی. باید ثابت کنید که می‌توانید برای سال اول تحصیل ماهانه ۶۱۵ یورو داشته باشید.

  • چنانچه بورسیه هستید، گواهی پرداخت بورس توسط سازمان مربوطه.
  • چنانچه ضامن دارید، سند هویت ضامن، گواهی تأییدشده تقبل هزینه همراه با اسناد مثبته کاری و پرینت بانکی حساب شخصی و عنداللزوم حرفه‌یی، آخرین گواهی پرداخت مالیات (چنانچه ضامن‌تان ساکن فرانسه باشد)، سند مثبته خویشاوندی میان شما و ضامن‌تان و عنداللزوم اسناد حرفه‌یی مثبته مربوط به خودتان و اجازه استفاده از مرخصی.

ضامن‌تان باید خویشاوند نزدیک‌تان در ایران یا فرانسه باشد (پدر، مادر، برادر، خواهر، پدربزرگ، مادربزرگ، عمو، دایی، خاله یا عمه)

  • چنانچه ضامن ندارید، اسناد مثبته حرفه‌یی و بانکی خودتان.

۹٫      گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه: گواهی مؤسسه یا نهاد پذیرنده (برای نمونه CROUS) یا گواهی تقبل سکونت (رونوشت اجاره‌نامه یا سند مالکیت، کپی کارت ملی فرانسوی یا اجازه اقامت تقبل‌کننده مسکن در فرانسه).

۱۰٫      درخواست گواهی OFII(برای دریافت درخواست اینجا را کلیک کنید) (مگر آن‌که وقتی وارد خاک فرانسه می‌شوید، هنوز به سن قانونی نرسیده باشید).

۱۱٫      هزینه تشکیل پرونده: ۹۹ یورو.

ملاحظات: ممکن است عنداللزوم مدارکی علاوه بر مدارک بالا نیز درخواست شود ضمن آن‌که خودتان نیز می‌توانید هر مدرک اضافی را که فکر می‌کنید به بررسی پرونده‌تان کمک کند، ارائه دهید.

ملاحظات
مدرک یا فتوکپی ناقص = پرونده ناقص = خطر رد درخواست روادید.
اصل همه مدراک باید همراه با فتوکپی کامل همه مدراک ارائه شود. مدارک اصل (به جز آن‌هایی که مستقیماً خطاب به سفارت است) پس از مصاحبه مسترد خواهد شد.
همه مدارک باید به زبان فرانسوی ترجمه شده باشد. ترجمه‌های مترجمان امین سفارت نیاز به تأیید ندارند (مگر آخرین مدرک). مدارکی که توسط مترجمان دیگر ترجمه شده باشند، باید همه به تأیید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه رسیده باشد.
مدارک باید به همان ترتیبی در پرونده گذاشته شود که در زیر آمده وگرنه ممکن است پرونده رد شود.

دیدگاهات بسته شده اند.