مدارک لازم جهت اخذ پذیرش دانشجویی

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش دانشجویی:

  1. انگیزه نامه (Lettre de motivation  ): دلایل انتخاب کشور فرانسه از نقطه نظر علمی

  2.  زندگی نامه (  CV) : رزومه تحصیلی و شغلی همراه با مشخصات فردی.

  3. مدرک دیپلم .

  4. مدرک لیسانس و ریز نمرات لیسانس

  5. مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات فوق لیسانس

  6. مدرک TCF, DELF و یا DALF.

  7. نامه و تاییدیه های سوابق کاری

  8. تائیدیه از اساتید یا یکی از مسئوولین دانشگاه درباره صلاحیت علمی دانشجو (دو استاد)

  9. کپی پاسپورت  ـ  شناسنامه و کپی شناسنامه

۱۰٫ عکس. اندازه کادر  ۵/۳ در ۵/۴ و  فاصله  زیر چانه تا بالاترین قسمت  سر بین ۳۲ تا ۳۶ میلی متر  باشد

۱۱٫ گواهی های زبان خارجی غیر فرانسه ( انگلیسی و عربی ) .

۱۲٫ پروژه تحصیلی برای ادامه تحصیل در فرانسه

تذکر مهم :

–             مدارک فوق لزوماً بایستی ترجمه رسمی به زبان فرانسه توسط مترجم معتمد سفارت  شده و شناسنامه ایرانی و مدارک تحصیلی و ریز نمرات علاوه بر ترجمه رسمی به تایید سفارت فرانسه نیز   برسد .

   در رابطه با مدارک مالی لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی لازم به ذکر است که دانشجو باید حداقل ۷۵۰۰یورو به حساب بانکی خود حواله کند. مراتب جهت حواله مبلغ به شرح زیر است:

–         مراجعه به بانک تجارت واحد ارزی مرکزی به آدرس خیابان طالقانی

–         افتتاح یک حساب ارزی و واریز مبلغ که این مبلغ به حساب شما در بانک تجارت شعبه پاریس حواله خواهد شد.

–         دریافت سوئیفت از بانک و تحویل آن به سفارت.

 هزینه صدور ویزا ۱۰۰ یورو می باشد که دانشجو باید این مبلغ را به ریال به کنسولگری پرداخت نماید.

دیدگاهات بسته شده اند.